Activitati educative inedite pentru copii cu varste intre 2 – 14 ani

Unde mergem in weekend. Activitati educative inedite pentru copii cu varste intre 2 – 14 ani

Ti-ar placea un mediu educational in care copilul tau sa se simta ca acasa, sa invete prin joc si sa se dezvolte exprimandu-si cu usurinta sentimentele si emotiile?

Centrul Educational EDU&CARE este locul in care personalitatea copilului este in centrul atentiei, iar din 4 octombrie isi reia seria de programe educationale de weekend. Programele se adreseaza copiilor din Bucuresti cu varste cuprinse intre 2 – 14 ani si sunt axate pe dezvoltarea personala printr-o abordare unica in Romania, cea a celor 8 dimesiuni ale Inteligenţei Multiple.

foto articol

 

Plecand de ideea ca “fiecare copil este inteligent in felul lui” au fost create o serie de programe, atent gandite pentru a ajuta fiecare copil sa se dezvolte in domeniile In care isi poate demonstra inteligenta.

Echipa Centrului Educational EDU&CARE este formata din personal calificat cu experienta: educatori, invatatori, psihologi si profesori.

In fiecare weekend, incepand cu ora 10:30 te asteptam sa participi, impreuna cu copilul tau, la cursurile de dezvoltare personala:


Daca nu esti hotarat asupra unui curs te asteptam sa ne vizitezi la sediul nostru din Str. Chopin nr.2 B (zona Floreasca) pentru a ne cunoaste si pentru a-ti recomanda cel mai potrivit curs pentru copilul tau.

 

Pentru Informatii supilimetare si inscrieri va invitam sa ne contactati la: 0721 571 086, [email protected] www.edu-care.ro


 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU