Uleiul de cocos, miracol pentru par si piele

Uleiul de cocos, miracol pentru păr și piele

În sezonul cald podoaba noastră capilară suferă. Este expusă la raze de soare, apă sărată sau cu adaos de clor, la produse de styling care lasă reziduuri pe firul de păr. Poate nu este o coincidență faptul că, exact în zonele mai calde și cu prinos de factori de mediu care atacă părul, crește arborele de cocos. Iată cu natura oferă soluții la problemele noastre de tot felul. Natura, Mama noastră, a fost creată să ne dăruiască din belșug tot ceea ce noi, oamenii, avem nevoie pentru a trăi în pace, iubire, armonie și prosperitate.

cocos 2

Nici pielea nu scapă de deshidratare. Coatele, picioarele, călcâiele sunt zone cărora trebuie să le acordăm o atenție sporită. Și nu avem nevoie de o trusă completă de toaletă, ci de un simplu borcan cu ulei de cocos.

Iată care sunt virtuțile principale ale uleiului din nucă de cocos:

  • Hidratează pielea în profunzime și o lasă mătăsoasă, fără film lipicios

  • Calmează iritațiile scalpului și redă suplețea firului de păr

  • Este un excelent ulei de masaj, fiind emolient și cu o aromă extrem de plăcută

Sugestii:

Puteți adăuga câteva picături de ulei de cocos în vopseaua de păr sau în șamponul pe care îl folosiți în mod curent.

Dacă v-ați expus la soare la orele nepotrivite, veți calma pielea iritată cu un strat subțire de ulei, însă fără a face un masaj prea viguros.

Este sezonul sandalelor și vă doriți picioare fără cusur? Masați tălpile cu ulei și aplicați peste o pereche de șosete, apoi mergeți la somn. Repetați pașii timp de câteva seri și vă veți trezi cu piele de bebeluș.

Ați rămas fără demachiantul preferat? Masați puțin ulei în zona ochilor pentru a descompune machiajul și îl veți putea îndepărta mai ușor.

Aveți nevoie de un gomaj blând? Amestecați uleiul de cocos cu câteva granule de zahăr brut și masați pielea cu mișcări circulare.

Uleiul de cocos este aliatul pielii și al părului, precum și un real ajutor în bucătărie. Îl puteți folosi la prepararea de deserturi raw vegane, la diverse budinci și tarte. Are proprietatea de a se solidifica la temperaturi sub 24 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că – odată încorporat în compoziție – o face să își mențină forma (dacă este dată la rece).

Solaris v-a pregătit un ulei de cocos presat la rece, proces care garantează o sumă de proprietăţi nutritive autentice și un miros delicios. Pentru mai multe informaţii privind produsele noastre, vă invităm să ne urmăriţi pe pagina de Facebook.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU