Sarah Kay si povestile ei nazdravane. Povesti de citit

Povesti de citit copiilor de la 2-3 ani. Sarah Kay si povestile ei nazdravane.

Nu auzisem de aceasta carte dar cand am vazut coperta pe site-ul litera.ro si cum suntem permanent in cautare de povesti de citit pentru copii, am aruncat o privire la 2-3 pagini din interior, m-a cucerit. 

Imaginile sunt exact asa cum imi place sa fie intr-o carte pentru copii, ca din cartile de povesti englezesti, iar povestioarele sunt inspirate din viata reala si multe dintre ele sunt pline de invataminte.

Cumpara Sarah Kay si povestile ei nazdravane. Povesti de citit copii 2-3 ani

Incepem cartea cu “ingredientul magic” pentru prajitura pisicii. Melania doreste sa faca o prajitura pentru pisica ei, Bigudiu, dar nu stie cum se face. Afla insa de la tatal ei care este ingredientul magic pe care mama ei il foloseste peste tot ca sa iasa mancarea buna: iubirea.

O povestioara buna de citit la culcare este “Toata lumea la culcare” in care Maria le spune noapte buna tuturor prietenilor ei: animalele si papusile. Cu siguranta ca multor copii le va placea Patricia si joaca ei de-a doctorul, cand ii va examina pe toti prietenii  ei si ii va ajuta sa se faca bine.

Ziua Internațională a Cititului Împreună – 7 Februarie | Read Aloud Day

O intrebare importanta este povestioara care ii va pune pe copii sa se gandeasca la viitorul lor, la ce le place sa faca si ii va ajuta sa inteleaga “cat de important este sa te gandesti la deciziile pe care o sa le iei in viata”.

Mi-a placut tot la aceasta carte: povestioarele dar calitatea cartii: coperti cartonate, foi albe lucioase, design de poveste.

Editura Litera recomanda cartea pentru copii de la 3 ani, eu consider ca poate fi citita si copiilor de 2 ani.

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara cartea? De la elefant.ro sau Editura Litera.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU