Petreceti ziua de nastere cu Harap-Alb

    Un concept original de petrecere in care tortul, urarile si cadourile sunt integrate in aventuroasa poveste a lui Harap-Alb. Petrecere copii Bucuresti.

    Pentru că îţi doreşti o zi de naştere în care micuţul tău să poată intra alături de prietenii săi în lumea basmelor, Asociaţia Da’ De Ce (fostă De Dragul Artei) îţi propune un concept original de petrecere în care tortul, urările şi cadourile sunt integrate în aventuroasa poveste a lui Harap-Alb, toate găzduite în casa şi grădina minunatei Zeppelin Schule, strada Icoanei 17A.

    Una din provocările meseriei de părinte din ziua de astăzi este să găseşti mereu idei noi prin care să-ţi provoci copilul la joacă şi la noi descoperiri. Ziua de naştere a micuţului este unul din cele mai importante evenimente ale anului aşa că îţi doreşti mai mult decât obişnuitele activităţi de face-painting sau animale din baloane. Din acest motiv echipa de educatori Da’ De Ce îţi propune să te laşi învăluit de mrejele uneia dintre cele mai frumoase poveşti româneşti, Harap-Alb.

    Programul educativ pentru aceasta petrecere copii Bucuresti:

    Programul durează aproximativ 3 ore, se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 7 ani şi poate găzdui un grup de maxim 10 copii și părinții acestora. Taxa de petrecere pentru copii şi părinţi este de 1560 de lei şi include: spațiul prietenos de la Zeppelin Schule, un educator şi un actor cu experienţă în lucrul cu copiii, conceptul poveştii (reinterpretare povestea, creare jocuri şi probe şi recuzita aferentă, închiriere costume pentru copii şi educatori, materiale necesare atelierului), teatru kamishibai, muzică de dans în ritm de basm, baloane cu porunci, invitaţii in format digital, debarasare masă și curațenie. La cerere, pachetul standard se poate completa cu meniuri din partea Băcănia Veche şi cu servicii fotografice oferite de Roxana & Daniel Susca Photography. Echipa Da’ De Ce poate oferi si concepte de petreceri personalizate, în funcţie de preferinţele micuţilor, dând viaţă poveştilor, cărţilor şi filmelor preferate. Mai multe detalii despre aceasta petrecere copii in Bucuresti.

    Contact petrecere copii Bucuresti – Ziua de nastere cu Harap-Alb

    Organizarea petrecerii se face pe bază de înscrieri care se fac de luni, ora 10.00 până vineri, ora 16.00, cu minim două săptămâni în avans, la e-mail: [email protected] (este necesară precizarea numelui programului, numărul copiilor, iar înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare din partea organizatorilor).

    Achitarea taxei se face cu cel puțin 10 zile înainte de desfășurarea petrecerii, în contul Asociaţiei De dragul artei. RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa petrecere-data). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea petrecerii, sumă din care se vor scădea 400 lei.

    DISTRIBUIE
    Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

    EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

    NICIUN COMENTARIU

    ADAUGĂ COMENTARIU