Kids Town Timisoara. Cel mai frumos loc de joaca

    Oraselul Kids Town Timisoara, un loc de joaca plin de energie si farmec pentru copii de toate varstele.

    Pentru ca lumea povestilor sa fie vie si fermecatoare, pentru ca nemuritoarele basme sa existe mereu si pentru ca puiul tau sa descopere cel mai frumos loc de joaca, exista Kids Town Timisoara.

    De indata ce pasesti in Orasel, vei vedea ce il face atat de special si unic. E o „Tara a Minunilor” pentru toti copiii: Casa Lego, Palatul regelui, Casa Printeselor, Scoala, sectia de politie, de pompieri, mini-supermarketul – toate isi asteapta vesele stapanii. O multime de jocuri si jucarii pentru fetite si baietei, si un personal atent, grijuliu si pregatit. Un loc plin de energie si farmec, culoare si magie, unde toate personajele basmelor s-au reunit. Iar tu, drag parinte, poti sta linistit si convins, copilul va fi in siguranta.

    Detalii si contact Kids Town Timisoara

    Telefon: 0734 000 073

    Email: [email protected], [email protected]

    DISTRIBUIE
    Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

    EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

    NICIUN COMENTARIU

    ADAUGĂ COMENTARIU