Distreaza-te zilnic la Scoala de Vara Kids Arena!!

    SUMMER CAMP la Kids Arena Dorally Mall

    Vara aceasta joaca-te, distreaza-te si invata!! Impreuna cu Helen Doron Constanta, te invitam in perioada 30 iunie – 22 august la cursurile educative de limba engleza.

    Program : Luni, Miercuri orele 16 :00-17 :00 si Vineri intre orele 18 :00- 19 :00

    De asemenea, in fiecare VINERI, intre orele 17 :00 – 18 :00, dna. Psiholog GABRIELA BAZAITU ii invita pe cei mici la cursurile de dezvoltare personala pentru copii !

    AVANTAJELE pentru cei mici includ joaca pe XBOX, cinemateca, jocuri educative, ateliere de creatie, socializarea cu alti copii, supraveghere permanenta, etc.

    Prêt bilet pe ora – 9 lei, o zi de joaca – 20 lei, iar pachetul complet care include si cursurile pentru copii este de 30 de lei/ zi.

    Rezervari : 0751/ 327.319 0737/ 133.012
    www.kidsarena.ro
    www.facebook.com/kidsarena.constanta

    Detalii Locație

    DISTRIBUIE
    Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

    EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

    NICIUN COMENTARIU

    ADAUGĂ COMENTARIU