Big book of English words

 

Big book of English words – Carti in limba engleza pentru copii mici si mai mari

 

english book

 

O carte plina de resurse pentru cei mici, un dictionar ilustrat in limba engleza in format mare, A4 si cu TOATE paginile cartonate, frumos ilustrate, prin urmare sa nu aveti teama ca se poate strica prea repede….inainte sa inceapa copilul sa vorbeasca 🙂

 

Desi pe site-ul oficial este recomandata de la varsta de 3 ani, noi o recomandam de la orice varsta, deoarece poate fi folosita cu succes si pentru a-l invata pe bebe imaginile si ce reprezinta ele, dar si cuvinte in engleza. Practic, o carte minunata 2 in 1: pana la varsta de un an ii aratam lui bebe imagini si explicam ce inseamna (inclusiv avem si un arbore genealogic, asa ca poate afla de la cateva luni ca are bunici, veri, matusi, etc), ulterior cand reuseste sa fie atent mai mult timp, putem povesti ceva despre imaginile din carte iar cand consideram ca e pregatit, ii putem spune si in engleza.

 

 

Ceea ce este de remarcat la aceasta carte sunt temele diferite, domeniile pe care le abordeaza: anotimpurile, prezentarea meseriilor, casa si curtea, astfel incat bebele poate sa cunoasca multe cuvinte din diverse domenii.

 

familyDSC_6806

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin urmare, cartea e utila nu doar sa-i citim copilului nostru cuvinte in engleza ci se potriveste de la cele mai fragede varste la care putem sa-i explicam imaginile.

Iar cand copilul e maricel, peste 3 ani, va lega singur cuvintele si va face povesti din imaginile din carte 🙂

Este genul de carte care se poate lasa “mostenire” de la un copil la altul, fara sa se strice, asadar este o investitie buna 🙂

 

Cartea se poate comanda la adresa de email [email protected] sau pe  facebook.

Mai multe informatii despre cartile Usborne.

 

Tip selectie: Pe incercate

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU