Travel activity book, pentru copii 6 ani +

 

Carti pentru copii in limba engleza.

Travel activity book, The Usborne. Carte pentru copiii peste 6 ani.

 

travel-activity-bookStim cu totii ca atunci cand plecam in vacanta, in calatorie, avem nevoie sa asiguram o mica distractie copiilor pe drum, in timpul opririlor cu masina, dar si cand suntem pe plaja sau la picnic.

In afara de jucariile cu care se pot juca sau jocurile pe care le pot inventa, copiii au nevoie de stimulente ca sa nu se plictiseasca. Si atunci si pentru linistea noastra, dar si pentru ca cei mici sa petreaca in mod util dar si placut timpul, si ca sa nu recurgem repede-repede la o tableta sau alt device, va recomandam o carte de activitati in limba engleza – Travel activity book.

 

Copilul tau o va explora cu pofta caci e plina de culoare, idei de jocuri si lucruri de rezolvat 🙂

 

O carte foarte atractiva pentru copii, cu multe si variate puzzle-uri, jocuri, abtipilduri si multe cuvinte prin care copiii invata despre locuri noi, tari si obiceiuri. De exemplue, jocul “What country” ajuta copiii sa interactioneze intre ei dar si sa-si dezvolte cunostintele de geografie.

 

Cu siguranta aceasta carte va deveni atractia sejurului si va poate asigura si multe clipe de liniste 🙂

 

Tine doar de noi, parintii, sa le oferim copiilor alternative “sanatoase” pentru petrecerea timpului liber.

 

 

 

 

Cartea se poate comanda la adresa de email [email protected] sau pe  facebook.

 

Tip selectie: Pe incercate

 

 

imagine din carte

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU