Mai sunt 10 zile până la prima ediție a târgului KidsEducation

KidsEducation, primul târg de oferte educaționale pentru copii, va avea loc în perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din București

KidsEducationInviteZeci de expozanți au pregătit pentru vizitatori cele mai bune oferte, de la reduceri la cursuri extrașcolare, la programe speciale în afterschooluri și ateliere interesante pentru copii și părinți.  

La târgul KidsEducation vor participa grădinițe, școli, afterschool-uri, edituri de cărți pentru copii, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

 

Invităm toți părinții, bunicii, profesori și educatorii să viziteze târgul KidsEducation. Vor găsi acolo cele mai interesante cursuri extrașcolare și cele mai bune oferte din domeniul educației pentru copii.  Expozanții au pregătit și lecții demonstrative, la care vizitatorii pot participa în mod gratuit. De asemenea, părinții vor putea transforma vizita la târg într-un eveniment pentru întreaga familie, deoarece și copiii vor avea parte de câteva suprize plăcute, special pregătite pentru ei. ” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Evenimentul se va desfășura în perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii. KidsEducation este organizat de compania Jessco.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU