Grup de psihodrama pentru adolescenti

Cunoaste-te pe tine insuti si pe cei din jurul tau! Intalniri pentru adolescenti cu Catalina Hetel

adolescenti1Un grup de adolescenti se intalnesc sambata, o data la doua saptamani, sub conducerea unui psihoterapeut psihodramatist, pentru a afla despre ei, despre ceilalti, despre lume. Metodele de lucru sunt inspirate din teatru si psihodrama.Pentru doua ore,  copiii devin actori in propriile scene de viata sau in scene din realitatea pe care vor sa o inteleaga.

Cateva tablouri celebre au slujit drept modalitate de proiectie prin care au inteles ce e important pentru ei si cine sunt ei cu adevarat. Urmeaza teme muzicale, care sa fie sprijin in a afla ce simt si ce ganduri au.

Am mai abordat teme ca:

eu in fata celorlalti, cum sunt oare eu cand stau pur si simplu in fata unor oameni care par sa astepte ceva de la mine, ce simt eu atunci, ce ganduri imi trec prin minte.

  • eu alaturi de ceilalti, cum ii simt pe ceilalti din grup, cine imi place si cine nu, cum imi gestionez aceste trairi, cum sa reusesc sa cooperez cu oameni care imi plac mai putin.
  • ce inseamna normalitate si anormalitate, ce  sa fac eu cand traiesc situatii “anormale”
  • cum ma exprim prin corporalitate si  prin gest
  • cum se vede lumea din alt rol, cum e oare sa fii mama, tata sau un coleg, ce simt oare ceilalti.
  • cum ne oglindim unii pe ceilalti, cu mult curaj cum ne spunem unii altora ce parere avem fiecare despre celalalt, fara sa jignim sau sa ne simtim jigniti.

Acest parcurs va urma cu alte teme ce vor fi abordate pe viitor

–          sa devenim o echipa,

–          ce stari si ce trairi ne “dau de furca”

–          cum sa intelegem ce se asteapta de la noi

–          ce cuvinte ne ranesc

–          cum ma vad peste ani, ce fel de persoana vreau sa fiu

–          ce temeri am

Grupul este condus de psihoterapeut Catalina Hetel. Atmosfera este relaxata, vesela si familiara pentru ca orice crestere si schimbare se poate desavarsi prin acceptare si incredere. Daca adolescentii se simt acceptati asa cum sunt si li se ofera incredere ei vor reusi sa creasca frumos, asa cum li se cere. Nici un subiect nu este tabu si nici o persoana nu este respinsa.

Pentru informatii si inscriere la grupul de adolescenti

Psihoterapeut Catalina Hetel 0766 423297, [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU