Bijuterii si accesorii pentru copii

Bijuterii si accesorii pentru copii – www.ILIO.ro

Pe piata magazinelor online destinate copiilor, din Romania, s-a lansat zilele acestea site-ul www.ilio.ro

Noutatea pe care o aduce este oferta sa: bijuterii si accesorii pentru cei mici, incepand de la bebelusi si pana la copii de 14 ani.

Dar cine se ascunde in spatele acestui proiect cu suflet?  Aflati aici:

“ILIO suntem noi, Carmen si Dana, doua mame iubitoare si pasionate, de copiii nostri… si de copiii altora :).

Am pornit acest boutique online din dorinta si nevoia de a aduce ceva cu suflu nou in Romania, un “one stop shop” cu bijuterii si accesorii pentru copii. Un mic magazin cu produse de calitate premium, frumoase, vesele, colorate, hazlii, memorabile si fanteziste, intocmai ca si prichindeii pentru care au fost create :). Cercei din aur si argint, bratarele, ineluse, seturi de bijuterii, gentute fel de fel, ba chiar si portofele, bijuterii personalizate, ceasuri, bentite, seturi mama-fiica, produse handmade unicat si produse pe comanda precum tutu-uri sau costumase pentru serbare.

Prioritate au bineinteles fetitele, dar avem cateva produse si pentru baietei. Mai mult, chiar si mamele gasesc la noi produse de care sa se bucure impreuna cu fetitele lor precum seturile de gentute sau bratarele “eu si mami” aproape identice.

Simtim deja bucuria pe care fiecare dintre aceste “lucruri marunte” o va aduce, caci ele au fost, rand pe rand, inspirate si atent selectate cu ajutorul copiilor nostri. Si bineinteles, a bucuriei lor. Pentru ca ILIO suntem noi, si sunt copiii nostri!”

Te invitam si noi sa-l descoperi!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU