Cum a fost la spectacolul pentru copii „Zana Maseluta si Caria”?

Duminica, 13 Ianuarie, am fost la spectacolul pentru copii "Zana Maseluta si Caria", organizat de trupa de teatru pentru copii Zurli.

Mi-am dorit ca in acest weekend sa particip la activitati pentru copii mici iar spectacolul Zana Maseluta si Caria m-a atras prin tema educativa si am sperat sa-mi fie de ajutor in “operatiunea spalatul pe dinti”, care la noi in familie uneori merge, alteori nu.

Si da, fetita mea de 2 ani a fost impresionata de personajele spectacolului: de Zana Maseluta, de doctorita Danuta Bunuta si de Caria (sau nenea Carie).

Pe alocuri chiar un pic speriata, dar cine nu s-ar speria de Carie sau de scene putin mai alerte sau zgomotoase, asa cum se intampla la un spectacol de teatru?

Si cred ca a prins ideea ca toti copiii o gonesc din gurita pe Caria cu periuta si pasta de dinti. Iar pe Zana Maseluta si Balerina ( doctorita) nu o sa le uite prea curand.

Mie mi-a placut mult de Danuta Bunuta, care a facut imagine buna doctorilor stomatologi, de care copiii care au vazut piesa nu ar trebui sa se mai teama.

Cum a facut asta? Pai doctorita Danuta Bunuta este vesela si zglobie, “ametita”(dupa cum o prezinta chiar Zana Maseluta) si pusa pe şotii. Exact asa cum le place copiilor sa fie oamenii mari 🙂

Spectacolul Zana Maseluta si Caria, care a inceput prin dans si muzica de copii, i-a facut pe cei mici sa se simta in largul lor, sa fie veseli si sa interactioneze pe tot parcursul piesei. Si ce m-a impresionat este ca au fost foarte multi copii!

Daca mergeti cu copilasi mai mici (2 ani), care nu prea au mai fost la spectacole de teatru pentru copii, puteti incerca la inceput sa stati un pic mai departe de scena, sa nu se sperie de personajele mai “intunecate” sau de situatiile mai zgomotoase.

Autor: Zina Nichita
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

  1. Salutare!
    Si noua ne-a placut mult spectacolul! Stefan a fost impresionat de domnul Carie, iar Danuta Bunuta i-a prezentat o varianta mai pe placul lui a medicului stomatolog.

ADAUGĂ COMENTARIU