Maria Mirabela (1981) – filme romanesti online

Maria Mirabela, un extraordinar basm muzical inspirat din povestea lui Ion Creanga "Fata babei si fata mosneagului". Vezi filmul online pe Gokid.ro.

Continuam seria de filme romanesti online cu Maria Mirabela (1981), un indragit film pentru copii care a incantat generatii in vremea comunismului.

Un extraordinar basm muzical inspirat din povestea lui Ion Creanga „Fata babei si fata mosneagului”. Alaturi de surorile Maria si Mirabela incearca sa patrunda in esenta lucrurilor si personajele desenate, in primul rind broscoiul Oache, obsedat de ideea existentei sale si a semnificatiei sale in imparatia apelor. Un film deosebit pentru cei mici, care invata ca numai ajutandu-i pe ceilaltii si facind lucruri bune poti se pot realiza si afirma.

  • Regizor: Natalia Bodiul
  • Durata: 69 min
  • Categoria: Filme romanesti online
  • Despre film: Coproductie „Moldova-film”, „Soiuzmultfilm”, Studioul de creatie N 5 (Romania)
  • Muzica: Eugen Doga/ Distributie: Maria – Gilda Manolescu, Mirabela – Medeea Marinescu, Zina Padurii – Ingrid Celia, Mos Timp – Ion Popescu-Gopo. Textele cintecelor au fost semnate de Grigore Vieru.

Vezi aici Maria Mirabela – film romanesc online (Sursa: Youtube)

Filmul Maria Mirabela a câștigat premiul special și diploma în cadrul Festivalului de Film pentru copii All-Union de la Tallinn (Estonia). În același an a câștigat un premiu la Festivalul International de Film de la Dzhiffone (Italia) și marele premiu la Festivalul de filme pentru copii din Piatra Neamt (România). Dialogurile in film au fost înregistrate în limbile română și rusă.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU