Bicicleta lui Miffy – Dick Bruna

Bicicleta lui Miffy este una dintre povestile pentru copii care atrage prin simplitate si mesajele clare transmise de catre autor.

Cine nu si-a dorit o bicicleta pe cand era copil?

Asa e si Miffy, si atat de mult si-o doreste incat reuseste chiar sa scrie o carte pentru copii despre bicicleta ei si nu numai: Bicicleta lui Miffy!

Miffy e plina de compasiune fata de ratele de pe lac carora le aduce de mancare, e atenta la coborarea de pe o panta caci e posibil sa si cada (stie de pericol, deci de atenta), la intoarcerea acasa isi sterge cu grija bicicleta (te invata sa ai grija de lucrurile tale) si multe alte invataminte descoperim in Bicicleta lui Miffy, o carte simpla dar minunata pentru copii.

Grupa de vârsta: 0-6 ani

Cand am verificat noi Bicicleta lui Miffy nu mai putea fi gasita in magazine insa poti verifica daca a venit pe stoc aici.

Tip selectie: Pe incercate.



Alte carti recomandate de la Editura Cartea copiilor:

Scoala Ursilor – de Dick Bruna

scoala-ursilor-hiroyuki-carti-copii-2-ani

 

 

 

 

 

Gruffalo de Julia Donaldson, ilustratii de Axel Scheffler

gruffalo-povesti-copii

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU